O nama

KO SMO MI ?
CARPOLOGIJA BH D.O.O. Raje Banjičiča 76 4403936680005,  (PIB:403936680005, JIB,4403936680005) osnovana 2015. god, sa sedištem u Bijeljini.
Bavimo se distribucijom i proizvodnjom ribolovačkog pribora i opreme. Naše poslovanje odvija se u više sektora: maloprodajni, veleprodajni i proizvodni.
Posedujemo maloprodajni objekat u Bijeljini.
Internet prodaja: www.carpologijabh.ba
Ekskluzivni smo distributeri, na teritoriji BiH
Mustad, Xzoga, BKK, Gawas, PVA Hydrospol, MichBaits
Mate Fishing:
Na temeljima višedecenijskog ribolovnog iskustva, kako rekreativnog tako i takmičarskog ribolova, kao i proizvodnji i distribuciji ribolovačkog pribora i opreme, Carpologija Tim, tim iskusnih ribolovaca, donosi novi brend u svet ribolova.
Kao što samo ime brenda kaze Mate-fishing nastoji da bude „Prijatelj“ ribolova i ribolovaca.
Svojim ponudom, kvalitetom i pratećim cenama sigurni smo da ćemo uskoro naći mesto u Vašem svakodnevnom ribolovu.
C Line (Carpologija linija):
Brend čiji smo idejni tvorci i vlasnici je osmišljen da upotpuni asortiman sa proizvodima namenjenim ovdašnjem tržištu, a koji nosi već prepoznatljiv odnos pristupačnosti, cene i kvaliteta.
Carpologija Tournament Series:
 Ovim brendom tržištu nudimo proizvode više srednje klase koji su pre distribucije dokazali kvalitet i lovnost, a popularnom cenom se ističu u odnosu na artikle sličnog kvaliteta.
U našim maloprodajama, pored pomenutih brendova možete naći i niz kvalitetnih proizvoda domaćih proizvođača:
• AS #1 Obrenovac (olova, hranilice, džig glave i dr.) • Mich Baits (Feeder i šaranski mamci)
Profesionalnost i marljivost, praćeni velikim iskustvom u trgovini i ribolovu je ono što je u veoma kratkom periodu rezultiralo prepoznavanjem CARPOLOGIJE po kvalitetu i raznolikosti ponude, te nas svrstalo u sam vrh distributera u oblasti ribolova u regionu.

Carpologija BH DOO  je moderna firma koju odlikuju fleksibilnost, profesionalizam i dinamična strategija razvoja. Od samog osnivanja pozicionirala se na tržištu prepoznatljivim brendovima i kvalitetom usluga. Brz odgovor na zahtjeve tržišta i profesionalni odnos sa potrošačima i partnerima definisao je Carpologiju BH DOO kao firmu od povjerenja. Cilj je da zadržimo lidersku poziciju u maloprodaji i veleprodaji kao i da ostanemo  povezani sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima kroz jedinstveno iskustvo kupovine i dizajn proizvoda.

Generalno, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu dozvolu na prikupljanje i korištenje vaših ličnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je data dozvola. Dozvolu za obradu ličnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 dozvolu može dati roditelj ili staratelj. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Kupci nas mogu kontaktirati i dobiti sve informacije vezane za artikle iz naše ponude kao i savjete.

Radno Vrijeme
Ponedeljak: 09-17h
Utorak: 09-17h
Srijeda: 09-17h
Četvrtak: 09-17h
Petak: 09-17h
Subota: 09-13h
Nedelja: Ne radimo
Moja Kolica
Blizu Wishlist
Close Recently Viewed
Poredi Proizvode (0 Proizvoda)
Poredi Proizvod
Poredi Proizvod
Poredi Proizvod
Poredi Proizvod
Kategorije